Prøv lykken i vores spillehal i Herning

Føler du dig heldig, og har du lyst til at prøve lykken?

Så er Touchdown Sports Bar ApS det perfekte sted at gøre det. Vi har Danmarks hyggeligste spillehal med over 40 spillemaskiner som frit kan benyttes af vores gæster i vores hyggelige sportsbar.

Vi gør dog opmærksom på, at spillemaskinerne i vores spillehal kun er for personer i alderen 18 og opefter. Med vores mange forskellige spillemaskiner, er det rig mulighed for at prøve lykken, og se om du bliver den heldige vinder.

Hos Touchdown Sports Bar ApS benytter vi spillemaskiner af Fortuna fra Elite Gaming. Du kan få mere information om reglerne for spil på spilleautomaterne her

Vi er der når tørsten melder sig

Vi kender det alle. Spillet kører, spændingen og temperaturen stiger og sveden pibler ned fra panden.

Skulle tørsten opstå i takt med at spændingen stiger når du sidder og spiller, så sælger vi både øl, drinks og kaffe i baren.

Se vores menukort

KOM OG OPLEV HYGGEN HOS Touchdown Sports Bar ApS

Uanset om du er til sportsbegivenheder, pool eller bare ønsker et hyggeligt sted at nyde en iskold øl, så er Touchdown Sports Bar ApS i Herning den perfekte bar til formålet.

Vi glæder os til at tage imod jer hos Touchdown Sports Bar ApS på Nørregade 4A i Herning!

Kig forbi din lokale spillehal i Herning og prøv lykken

Hvad end du har spørgsmål til spillemaskinerne i vores spillehal eller noget helt andet, så er du velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 93971004 eller sende en mail til touchdownsportsbar171@gmail.com. Vi glæder os til at se dig hos Touchdown Sports Bar ApS.